Despre noi

Societatea Comercială CHRIS - TEAM SRL, având sediul social în Pucioasa, Str. Republicii, Bloc 21, Apartament 2, cod poștal 135400, DAMBOVIȚA, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului : J15/1415/2006, CUI RO 20256179 a fost infințată în decembrie 2006 și are ca obiect de activitatea ”Fabricarea articolelor din sticlă, ornamente pentru Pomul de Craciun”. 

Societatea este urmașa firmei Oberon srl înființată în 1997, și care a pornit de la 7 angajați și 140.000 USD cifră de afaceri, ajungând în anii 2003, după investiții și eforturi financiare semnificative la 244 angajați și 2.000.000 USD cifră de afaceri. De-a lungul anilor am lucrat pentru firme precum: IKEA, METRO, MAX BAHR și angrosiști din Olanda, Germania, Austria, Italia.
 

În anul 2004, datorită conjuncturii nefavorable pe piața ornamentelor din sticlă pentru pomul de Crăciun și a ratei de schimb nefavorabilă între dolar și euro de 1.30 S pentru un euro, mulți dintre clienții noștri s-au orientat spre piața din Asia, China devenind principalul nostru competitor.

În anul 2005 cu toate eforturile de a ne menține pe piața ornamentelor din sticlă pentru pomul de Crăciun și după participarea la două expoziții de prestigiu din domeniu: Atlanta Smart și Frankfurt Christmas World, numărul clienților se reducea tot mai mult, fie datorită reorintarii lor spre producători din China fie datorită propriilor probleme finaciare (mă refer în special la angrosiști), făcând imposibilă continuarea activității societății Oberon. 

Cu toate acestea, considerând că este păcat de experiența căpătată în atâția ani, fondatoarea firmei, Cristina Sîrbu, a înființat o nouă societate (S.C. CHRIS_TEAM S.R.L.) și a continuat să producă globuri din sticlă și puțin câte puțin,

A reluat legăturile cu foștii clienți, reușind astfel să reînnoiască contractele de furnizare pentru piața internă, semnând în anul 2012 două contracte de furnizare cu Kaufland și Cora.

Astfel în 2012 firma aveam 7 angajați cu o cifră de afaceri de 43.836 lei, iar în 2013 o cifră de afaceri de 95.236 lei. 

Procesul de fabricație se realizează integral în societatea noastră, parcurgând astfel drumul de la secția sticlărie, unde se sulfă din sticlă specială borosilicat viitoarele ornamente, care apoi merg în secția de vopsitorie unde se vopsesc în diverse culori, iar apoi în secția de decorat și pictat unde angajați cu talent și experiență căpătată în decursul multor ani de activitate reușesc să pună amprenta finală a globurilor din sticlă.

Materialele folosite sunt în parte importate din Europa: țeava de sticlă din Polonia, soluție de argintat și lacuri din Germania, iar de la producători autohtoni achiziționăm materiale precum lacuri, diluant, ambalaje etc.

Alături de fabricarea globurilor organizăm la cerere vizite în grup, ocazie cu care vizitatorii pot afla cum se fabrică globulețele, pot decora singuri globuri pe care le pot lua acasă alături de un glob personalizat primit cadou și bineînțeles pot cumpăra globuri direct din fabrică.

Fabrica noastră se află în PUCIOASA, PE STRADA PATRANA, LA NUMĂRUL 55

Vă așteptăm!