Există mai multe modalități de a cumpăra produsele noastre, astfel:

 1. Comandă online (dezactivat - din cauza comenzilor mari, anul acesta nu mai vindem online, vindem doar cantități mari care se pot comanda telefonic).

Cel mai ușor mod de a cumpăra

Acest mod presupune:

- Alegerea produselor și punerea lor în coșul de cumpărături,

- Alegerea cantității pentru fiecare produs,

- Crearea unui cont sau logarea în cazul în care aveți deja cont,

- Completarea corectă a datelor dumneavoastră - este foarte important pentru că aceste date vor fi folosite pentru livrarea comenzii!

- Adăugarea unei adrese de livrare în cazul în care doriți livrarea la o adresă diferită de a dumneavoastră,

- Alegerea metodei de livrare,

- Alegerea metodei de plată,

- Acordul pentru ”Termeni și condiții”

- Confirmarea comenzii.

   * Intr-un timp rezonabil care depinde de modul de livrare și de plată ales, primiți produsele la adresa specificată de dumneavoastră în cadrul comenzii.

 

Acest tip de comandă se potrivește foarte bine pentru cumpărarea rapidă a unei cantități normale (personale) de produse.

Chiar dacă trebuie parcurs un proces care poate părea lung, el este necesar oricărui mod de a cumpăra produse din magazine online (în mare parte se realizează automat prin selectarea unor opțiuni, dumneavoastră aveți de introdus doar datele personale). Toate aceste date vor fi specificate și în cazul alegerii unui alt mod de a comanda, respectiv comandă telefonică ori prin formularul de contact.

 

Pentru cantități mari, în special pentru aprovizionarea magazinelor, vă recomandăm una din metodele următoare:

 2. Comandă telefonică

Ne puteți contacta pentru a face o comandă telefonică, precum și pentru orice altă problemă referitoare la produse și/sau comenzi, la tel. 0722314948