Dreptul de retragere

1. Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

 

2. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile - exceptie fac produsele in a caror comunicare comerciala este mentionata o alta perioada -  de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre CHRIS-TEAM SRL).

Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor.

Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze CHRIS-TEAM cu privire la decizia sa de returnare, prin e_mail la apresa: contact@globuri.com

3. IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

4. Termenul de returnare este de 14 zile (exceptie fac produsele in a caror comunicare comerciala este mentionata o alta perioada).

Returnarea produselor se face postal, fara ramburs la adresa: CHRIS-TEAM SRL. STR. REPUBLICII, BL. 21 , AP. 2 Cod Postal 135400 , Pucioasa, Dâmbovița sau prin orice firma de curierat (achitand taxa de trimitere colet – un se acceptă returnări cu plata ramburs), la adresa: CHRIS-TEAM SRL. STR. REPUBLICII, BL. 21 , AP. 2 Cod Postal 135400 , Pucioasa, Dâmbovița.

In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii, coletul  va fi returnat insotit de următoarele documente: copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau de copii ale acestora.

Produsele vor fi returnate in starea lor originala (produsul trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul CHRIS-TEAM SRL.

Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre CHRIS-TEAM SRL, in baza O.U.G. 34/2014.

In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor ori dacă un conține toate prodúsele livrate inițial, CHRIS-TEAM SRL NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. CHRIS-TEAM SRL va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet ori necorespunzătot in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

! Consumatorul poate solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  a) Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site – Consumatorul poate solicita returnarea contravalorii sau inlocuirea acestuia;

  b) Produs livrat deteriorat – Recomandam consumatorilor sa refuze receptionarea coletelor care prezinta deteriorari vizibile. Pentru a dovedi faptul ca produsele au fost livrate deteriorate, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu agentul firmei de curierat in care va fi mentionata starea coletului in momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia produsului. Orice reclamatie ulterioare nu va fi luata in considerare.

  c) Produs lipsa din colet – In cazul in care consumatorul nu intra in posesia tuturor produselor comandate, este necesar sa ne sesizeze la de e-mail: contact@globuri.com, in termen de maxim 48 ore de la receptionarea coletului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

5.  Personalul SC CHRIS-TEAM SRL nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

6.  Politica de retur mai sus mentionata se aplica doar produselor comandate online pe site-ul www.globuri.com si care au fost receptionate de catre consumator in urma transportului prin curier.
Politica de retur mai sus mentionata nu se aplica in cazul produselor cumparate direct din magazinele care comercializează produsele CHRIS-TEAM SRL; pentru produsele achizitionate direct din magazine (comert direct),  se aplica procedura de retur din magazinele respective, unde au fost emise documentele de vanzare.

 

7. Care sunt situaţiile/produsele neramursabile?

Nu se acordă rambursare pentru produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de exploatare sau întreţinere necorespunzătoare/ incorectă a produsului (zgârieturi, ciobituri, şocuri mecanice)

Nu se acordă rambursare produsele personalizate (globurile noastre de sticlă pentru care cumpărătorul a dorit o anumită personalizare)

8. Sesizarile/Sugestiile privind produsele/serviciile noastre se pot face prin e-mail către adresa contact@globuri.com.

Ne angajăm ca în termen de maxim 48 ore să primiți un răspuns privind sugestia/sesizarea dumneavoastră. Toate sesizarile/sugestiile dumneavoastra sunt foarte importante pentru noi si de fiecare data vom dispune toate masurile necesare pentru solutionarea acestora intr-un mod amiabil.